Select Windows

vtwonen

vtwonen & Select Windows

Wij werken al enkele jaren samen met vtwonen. Zo stonden wij op de vt wonen&design beurs, hebben diverse metamorfoses gedaan samen met vtwonen stylisten Frans, Leonie en Carlein voor diverse TV-programma’s en worden we met enige regelmaat genoemd in het magazine en op de vtwonen-site

Select Windows en VTwonen werken samen
Comfortabel wonen. Gezelligheid en sfeer, wie zoekt dat niet in huis? Het basis-ingrediënt hiervoor is licht. Een lichtplan mag dus niet ontbreken in je woning, maar vergeet niet: er is niets zo mooi als natuurlijk licht.
 

Fris je interieur op met licht

Openslaande deurenschuifpuien of vouwwanden bestaan voor het grootste deel uit glas waardoor je het licht van buiten naar je woonkamer haalt. Hiermee creëer je een ruimtelijk gevoel in huis. Je interieur frist er vanop. Met een nieuwe pui verander je een donkere of krappe woonkamer of woonkeuken in een ruime, frisse én lichte ruimte. En dat doet écht iets met je gemoedstoestand en woongenot. Dat ervaarden ook de bewoners van een prachtige woning in Aalsmeer toen zij in hun woonkeuken openslaande deuren naar de tuin kregen in een ‘Verbouwen of Verhuizen’-metamorfose.

Select Windows kunststof kozijnen - kunststof tuindeuren Openslaande deuren Ligna structuur tuindeuren met verosol binnenzonwering - brochure deuren

Jaloezieën tússen het glas: levensgenot

Voor een optimaal wooncomfort is het van belang dat je naar eigen smaak zon, licht, sfeer en klimaat kunt reguleren. Met Screenline® binnenzonwering kán dat. Omdat plissés, jaloezieën en plissés back-out tússen het isolatieglas zitten, kan je raamdecoratie met geen mogelijkheid vuil worden of beschadigen. En ook dat komt je levensgenot natuurlijk absoluut ten goede.

Sfeervolle houtlook

Kies je voor onderhoudsarme kozijnen dan zit je thuis op je bank lekker vtwonen te kijken of te lezen in plaats van dat je de kozijnen schildert. Onze kunststof ramen, tuindeuren en schuifpuien uit eigen fabriek zijn namelijk in 150 kleuren met houtnerf, mat of metallic structuur en zelfs hip antraciet of  zwart verkrijgbaar. Dus je profiteert van het gemak van kunststof,  hebt de looks van hout en je woning is stijlvol gerenoveerd. Net als bij Peggy & Marc uit Mijnsheerenland

Select Windows Kunststof Kozijnen - kunststof openslaande tuindeuren bij vtwonen 'weer verliefd op je tuin'

Veilige ramen, (openslaande) deuren en schuifpuien

Er sfeervol bijzitten is één, maar je moet je thuis ook veilig voelen. Groot voordeel van kunststof ramen, tuindeuren, schuifpuien en vouwwanden is dat ze behalve duurzaam, onderhoudsarm en isolerend, ook inbraakwerend zijn. Dat is driedubbel genieten van je woning!

Gratis woonadvies

Ben je geïnspireerd geraakt door vtwonen en wil je meer weten over de mooie openslaande deuren, een veilige schuifpui of jaloezieën tússen het isolatieglas. Of overweeg je een strakke glazen vouwwand net als Johan en Joke uit Veenendaal in een ‘Verbouwen of Verhuizen’ metamorfose? Ben je nieuwsgierig naar de prijs van kunststof kozijnen, neem dan vrijblijvend contact op met de Select Windows partner bij jou in de buurt voor gratis woonadvies of een vrijblijvende prijsopgave.

Select Windows - vouwwand of harmonicadeuren aluminium in vtwonen metamorfose verbouwen of verhuizen

Gezien in vtwonen ‘verbouwen of verhuizen’ of ‘weer verliefd op je tuin’

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp