Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - partner van het jaar 2016

Gloudemans Kozijnen & Zonwering uitgeroepen tot Select Windows Partner van 2016

Select Windows roept ieder jaar de Partner van het Jaar uit. Dit jaar gaat de beker naar Hans van der Vorst en zijn zoon Dylan van Gloudemans Kozijnen & Zonwering in Breda.

Brabantse touch werpt vruchten af

De heren van Gloudemans zijn échte ondernemers. Dat zie en voel je ook direct als je bij dit familiebedrijf binnenstapt. De warme en sfeervolle Brabantse gezelligheid omhelst je in deze unieke en up-to-date showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53.

Groeiend consumentenvertrouwen

“Het was een gek jaar,” blikt directeur van Select Windows, Amanda Knol terug. “Het begon bij alle partners wat moeizaam dit jaar, maar halverwege 2016 nam het consumenten vertrouwen steeds verder toe. Dat heeft zijn uitwerking gehad op alle 14 partners.” In een tijd dat renoveren hot is, merk je dat natuurlijk als je kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, veranda’s, dakkapellen en dergelijke verkoopt en monteert. “Maar zoals ieder jaar stak er één partner met kop en schouders bovenuit,” weet Amanda.

Kunststof kozijnen en zonwering

Het enthousiasme en de gedrevenheid van Hans is aanstekelijk,” vertelt Amanda. Ze vindt zijn marktbewerking en omzetgroei bewonderenswaardig sinds hij vorig jaar van Oosterhout naar Breda verhuisde. “Hans neemt sindsdien het gehele Select Windows pakket af. Vooral de kunststof kozijnen en zonwering vinden gretig aftrek.”

Loslaten

Het is knap om te zien hoe Hans de dingen kan loslaten. Hij richt zich volledig op het team en de verkoop en laat Select Windows de rest regelen. Alle marketingactiviteiten heeft hij bij Select Windows ondergebracht: van showroomontwerp tot media-activiteiten. “Als Hans iets doet, doet hij het goed. En dat heeft z’n uitwerking op alles,” merkt Amanda steeds. “Hij doet niet alleen alles voor zijn klanten, ook voor zijn medewerkers gaat hij door het vuur. Dat resulteert in een professioneel, hecht en gezellig team. Met recht kan ik zeggen: “Gloudemans Kozijnen & Zonwering is Select Windows Partner 2016.”

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp