Select Windows

Select Windows kunststof draaikiepramen in de keuken met jaloezieën tussen isolatieglas screenline vtwonen Screenline® ideaal in de keuken

Screenline ® raamdecoratie tússen het isolatieglas is dé woontrend

Haasten, vliegen, rennen. De tijd díe een gezin samen heeft, probeert ze thuis daadwerkelijk samen te zijn. In één ruimte. Dát is waarom veel mensen woonkamer en keuken samenvoegen tot één ruimte: een woonkeuken.

Screenline® ideaal in de keuken

Screenline® raamdecoratie is te gebruiken voor iedere ruimte in uw woning, maar komt vooral in de ramen en deuren van de badkamer en keuken uitstekend tot zijn recht. Kookspetters en andere vettigheid maken geen schijn van kans met raamdecoratie tússen het dubbele glas. Dat scheelt weer een hoop schoonmaakwerk.

Badkamer en slaapkamer combineren in één ruimte

Een andere trend die wij zien, is het samenvoegen van functionele ruimtes in een woning doorgezet wordt naar slaap- en badkamer. Steeds vaker verdwijnt een muurtje, of staat het bad in de slaapkamer. Door ruimtes samen te voegen, kun je meer genieten van elkaars aanwezigheid en ontstaat meer geborgenheid.

 Screenline® chique in de badkamer

Doordat u de barrière tussen slaapkamer en badkamer verwijdert, voelt deze spa-achtige omgeving ruimer, lichter en chiquer. Qua raamdecoratie adviseert Select Windows ook hier Screenline®. Dit is raamdecoratie tússen het isolatieglas. De jaloezieën of plissés worden hierdoor niet nat of vies in de badkamer. Dus ook geen tandpastaspetters of zwarte aanslag (schimmel) van het vocht. U bepaalt handmatig of elektrisch de mate van privacy in deze relaxruimte.

De raamdecoratie van de badkamer vraagt om andere eigenschappen dan die van de slaapkamer. Om tóch één uitstraling te creëren, kiest u in de slaapkamer voor de verduisterende variant van Screenline®, de plissé black-out. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Screenline® ideaal in de keuken, maar zeker ook in de bad- en slaapkamer!

Raamdecoratie die nooit in de weg hangt

Welke kleur of uitvoering u ook wenst, uw raamdecoratie hangt nooit in de weg of wappert niet als u bijvoorbeeld uw draaikiepraam openzet om de ruimte te luchten, uw dekbed buiten hangt of de ramen lapt. Lekker onderhoudsvrij en duurzaam dus.

 Screenline® in tuindeuren en schuifpuien

Screenline® -al dan niet zonwerend- is natuurlijk ook heel handig toepasbaar voor tuindeuren en schuifpuien die vaak open- en dichtgaan. U bepaalt zelf de lichtinval en de geborgenheid. Zo kunt u ’s avonds genieten van de tuinverlichting zonder dat u in ‘de etalage’ zit.

 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp