Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen -Screenline jaloezieen

Screenline® jaloezieën en plissés black-out tússen glas: 100% kids proof!

De kranten kopten laatst: “Veel rolgordijnen en jaloezieën zijn gevaarlijk voor jonge kinderen. De verkoop van onveilige binnenzonwering en raamdecoratie is meteen verboden.”

Screenline® raamdecoratie tússen isolatieglas

Select Windows selecteert natuurlijk alleen maar het beste van het beste voor u. Zeker met Screenline® van Pilkington zit u goed. Uw jaloezieën of plissés black-out zitten bij dit systeem namelijk tússen het isolatieglas verwerkt. Raamdecoratie en binnenzonwering van Screenline® die handmatig bediend worden, voldoen vanzelfsprekend aan de strengste veiligheidseisen en zijn volledig kids proof. Daar komt nog bij dat de bediening ook elektrisch mogelijk is. Wel zo veilig natuurlijk. Zeker voor jonge kinderen.

Screenline® zonwering: geschikt voor elke ruimte

De zonwering en raamdecoratie tussen isolatieglas is geschikt voor elke ruimte. Zo zijn deze systemen ideaal toepasbaar in uw woonkamer, badkamer en slaapkamer, maar vooral ook voor in uw keuken. Vettigheid maakt geen schijn van kans en als u een raam openzet om even lekker door te luchten, krijgt de wind geen grip op uw raamdecoratie of zonwering. Duurzaam én onderhoudsvrij dus.

Screenline® i.c.m. isolatieglas

Ander groot voordeel van deze 100% kids proof raamdecoratie en binnenzonwering is dat deze een perfecte combinatie vormen met de HR++ functie van het isolatieglas. De gesloten zonwering weert de zon voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën kunt u bovendien eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen. Dankzij de HR-coating die op de binnenruit is aangebracht, blijft de warmte binnen.

Kindvriendelijke bediening

Als u vragen heeft over Screenline® binnenzonwering en raamdecoratie of de kind vriendelijkheid omtrent de bediening in het bijzonder, dan nodigen we u van harte uit in de showroom van de Select Windows partner bij u in de buurt. U krijgt hier in alle rust de gelegenheid de voordelen, verschillende types, kleuren en bedieningen te bekijken. We vertellen u graag alle ins en outs.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp