Select Windows

Select Windows Drachten is verhuisd!

De vakantie ligt voor de meeste mensen weer achter ons. Dat betekent weer nieuwe energie en dus nieuwe plannen. Zo ook voor onze partner Select Windows Drachten. Eigenaren Jannes Fokkema (kunststof kozijnen specialist) en Jan Zuur (zonwering en garagedeuren specialist) zitten namelijk sinds hun samenwerking begin dit jaar zó goed in de lift dat ze uit hun spreekwoordelijke jasje zijn gegroeid.

Showroom om verder te groeien

Vanaf 1 september hebben ze zich gevestigd aan De Bolder 52 (industrieterrein De Haven) in Drachten waar ze de komende jaren verder kunnen groeien. Op deze locatie (gelegen tussen de A7 en N31) verruimt Select Windows Drachten ook direct haar openingstijden.

Kunststof kozijnen, garagedeuren en meer

Directeur van Select Windows, Amanda Knol, is trots op haar Select Windows partner uit Friesland. “Het is een gouden greep geweest van Jan en Jannes om de samenwerking op te zoeken. Dat getuigt van ondernemerschap. Het is bovendien bewonderenswaardig dat ze hun klanten uit onder meer Drachten, Haulerwijk, Ureterp, Oosterwolde, Boornbergum, Surhuisterveen, Harkema en Siegerswoude een uitgebreide showroom gunnen. Een showroom waar naast kunststof kozijnen o.a. kunststof ramen, kunststof deuren, schuifpuien, zonwering, garagedeuren en dakkapellen te bewonderen zijn.”

Steun in de rug

Deze aanpak vraagt om extra inspanningen van deze professionals maar daar draaien de heren hun hand niet voor om. Jannes bekent: “We gaan voor het beste. Dat durven we ook omdat we weten dat de marketing organisatie van Select Windows achter ons staat. Zij kijken mee waar we staan en waar we heen willen. Dat geeft ons een enorme steun in de rug.”

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp