Select Windows

Select Windows Drachten voor kunststof kozijnen Drachten en omgeving

Select Windows Drachten is verhuisd!

De vakantie ligt voor de meeste mensen weer achter ons. Dat betekent weer nieuwe energie en dus nieuwe plannen. Zo ook voor onze partner Select Windows Drachten. Eigenaar Jannes Fokkema (kunststof kozijnen specialist) zit met zijn showroom namelijk zó goed in de lift dat hij uit het spreekwoordelijke jasje is gegroeid.

Showroom om verder te groeien

Vanaf 1 september hebben ze zich gevestigd aan De Bolder 52 (industrieterrein De Haven) in Drachten waar ze de komende jaren verder kunnen groeien. Op deze locatie (gelegen tussen de A7 en N31) verruimt Select Windows Drachten ook direct haar openingstijden.

Kunststof kozijnen, garagedeuren en meer

Directeur van Select Windows, Amanda Knol, is trots op haar Select Windows partner uit Friesland. “Het is een gouden greep geweest van Jannes om de samenwerking op te zoeken. Dat getuigt van ondernemerschap. Het is bovendien bewonderenswaardig dat ze hun klanten uit onder meer Drachten, Haulerwijk, Ureterp, Oosterwolde, Boornbergum, Surhuisterveen, Harkema en Siegerswoude een uitgebreide showroom gunnen. Een showroom waar naast kunststof kozijnen o.a. kunststof ramen, kunststof deuren, schuifpuien, zonwering, garagedeuren en dakkapellen te bewonderen zijn.”

Steun in de rug

Deze aanpak vraagt om extra inspanningen van deze professional maar daar draait Jannes zijn hand niet voor om. Jannes bekent: “We gaan voor het beste. Dat durven we ook omdat we weten dat de marketing organisatie van Select Windows achter ons staat. Zij kijken mee waar we staan en waar we heen willen. Dat geeft ons een enorme steun in de rug.”

Advies op maat bij Select Windows Drachten

Bent u voor uw woning of appartement op zoek naar meer wooncomfort, een energiezuinige investering in uw woning, een eerlijk advies en een vrijblijvende offerte voor nieuwe kozijnen, een schuifpui of een dakkapel? Stap dan gerust de showroom van Select Windows Drachten aan De Bolder eens binnen. De koffie staat klaar!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp