Select Windows

Select Windows Partner Aanblik partner van het jaar 2017

Aanblik verkozen tot Select Windows Partner van het jaar 2017

Select Windows roept ieder jaar de Partner van het Jaar uit. Dit jaar gaat de beker naar Theo Harlaar, eigenaar van het kunststof kozijnen bedrijf Aanblik in Wormerveer.

“Aanblik is een mooi voorbeeld van waar een klein bedrijf groot in kan zijn,” antwoordt directeur Amanda Knol van Select Windows op de vraag waarom Aanblik uit Wormerveer als winnaar uit de bus komt dit jaar.

Theo is één van onze eerste partners bij Select Windows, en is een ondernemer pur sang. Als ondernemer kom je van alles tegen waardoor de zaken niet altijd gaan zoals je zelf wilt. Theo gaat daar fantastisch mee om. Hij concentreert zich niet op wat NIET kan, hij zoekt altijd naar mogelijkheden. Dat siert hem.”

Ramen, deuren en schuifpuien in de Zaanstreek

Amanda moet eerlijk bekennen dat ál de 15 Select Windows partners bijzondere ondernemers zijn die het dit jaar stuk voor stuk goed gedaan hebben, maar Aanblik sprong eruit dit jaar. Dit mooie en vakkundige bedrijf met een hecht team bestaat al 37 jaar en is de afgelopen tien jaar onder leiding van Theo uitgegroeid tot hét bedrijf in de Zaanstreek voor onder meer kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

 

Kunststof kozijnen en meer

Omdat Theo altijd kritisch naar kwaliteit kijkt, neemt hij het hele assortiment af van de huisleveranciers van Select Windows. De kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien komen van de eigen moderne Nederlandse fabriek GevelNed. De dakkapellen, veranda’s, balkonbeglazing, vouwwanden, garagedeuren, etc. komen allemaal van de topleveranciers van Select Windows zodat Theo zeker weet dat het perfect is voor zijn klanten.

 

Koopavond bij Aanblik

Luisteren naar wat de klant wil, is binnen Aanblik een groot goed. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat Theo op donderdag koopavond houdt. Theo: “Mensen uit de regio gaven te kennen dat ze overdag en in het weekend niet altijd de tijd en de rust hebben om de showroom te bezoeken. Dan ga ik ’s avonds open. Geen probleem. Klant is hier koning.”

 

Beter wonen

Theo is blij met de beker en geeft toe: “Het gaat lekker en ook voor 2018 ben ik er klaar voor. Ik heb een fijn team monteurs en een waardevolle uitbreiding op kantoor waardoor ik alle tijd heb om klanten te adviseren in de showroom of bij hen thuis. Een aanschaf die bijdraagt aan beter wonen blijft maatwerk natuurlijk. Niet alleen iedere woning is anders, ook woonwensen zijn heel persoonlijk.”

 

Bezoek de showroom van de Partner van het Jaar 2017

Woont u in de buurt van Purmerend, Volendam, Zaandam of Wormerveer en bent u benieuwd hoe Aanblik úw woonwensen kan realiseren? Bezoek dan de showroom van deze Partner van het jaar 2017!

 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp