Select Windows

Woningisolatie

Uw Select Windows partner is ook thuis in woningisolatie

Met kunststof kozijnen, het juiste isolatieglas, isolerende binnenzonwering en een sterk isolerende Select Windows dakkapel is er veel winst te halen in uw wooncomfort. Maar ook via dak, vloer en wand kan warmte ontsnappen. Daarom hebben wij een samenwerking met het door ons geselecteerde bedrijf: Koston, de specialist in woningisolatie.

Beter woongenot

Om een optimaal wooncomfort te realiseren, gaat het om het totaalplaatje. Dat kunnen we bieden, doordat wij volledig thuis zijn in diverse producten die bijdragen aan een beter woongenot. We stemmen ons advies af op úw leefgewoonten. Dankzij de warme band met het innovatieve bedrijf Koston kunnen we nóg een stap verder in ons totaaladvies.

Slim investeren met een energiebespaarlening

Uw voordeel van onze samenwerking met Koston? U betaalt niets te veel aan energiekosten en draagt een steentje bij aan het milieu. Het mooiste van alles is dat u een duurzame investering in en om uw woning kunt financieren met een energiebespaarlening. U lost uw lening af met de besparing op uw energiekosten. Doordat het rentedeel in de bruto maandlast veelal fiscaal aftrekbaar is, heeft u dubbele winst. Dat heet slim investeren!

Meer informatie over Beter Wonen?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw specifieke woonsituatie te bekijken en vrijblijvend een Beter Wonen Plan voor u op te stellen. Wij nodigen u bovendien van harte uit langs te komen in de showroom van een Select Windows partner bij u in de buurt. Hier staan alle Beter Wonen producten ruim opgesteld om te bezichtigen en we kunnen u uitvoerig adviseren over de isolerende werking van kunststof kozijnen, maar ook van spouwmuurisolatie, muurisolatie, dakisolatie, vloer- of bodemisolatie. En we leggen ook graag de daarbij behorende RC- en U-waarden uit. 

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp