Select Windows

Select Windows - Kunststof Schuifpui vtwonen metamorfose in vtwonen verbouwen of verhuizen

Met Select Windows en vtwonen ben je zo weer verliefd op je tuin

De lente is aangebroken, dus het is (eindelijk) weer tijd om te gaan genieten van je tuin. Hoe ga jij het dit jaar aanpakken? Enkel tegels met daarop een barbecue of maak je er dit keer echt iets bijzonders van?

Hoe kom je aan inspiratie om dit goed op te pakken? Wij helpen je graag. In het kader van ‘Wat goed is, moet je vasthouden’ hebben we de samenwerking met vtwonen verlengd. Dat betekent dat je er komend seizoen vanuit je woonkamer bij bent als we samen met het vtwonen team een bijdrage leveren aan een droomtuin.

Weer verliefd op je tuin

Select Windows weet wat het met een woning doet als een achterdeur en raam in de achterpui plaatsmaken voor vouwwand, een schuifpui of openslaande deuren over de gehele breedte. Of hoe het de sfeer in huis ten goede komt als je een veranda aan de woning laat zetten. Behalve met je woning doet dit natuurlijk ook iets met je tuin.

En wat te denken van balkonbeglazing voor het balkon van je appartement. Daarmee creëer je ook een fijne buitenplek die ook met minder mooi weer heel comfortabel is!

Verbinding binnen en buiten

Vtwonen ‘Weer Verliefd op je Tuin’ weet als geen ander hoe je met een nieuw ontwerp, een toffe lounge set, planten, kaarsen, kussens en plaids een onvergetelijke outdoor living kunt creëren. Select Windows is thuis in verbinding maken tussen binnen en buiten. Kortom: we gaan samen wonderen verrichten die ook voor jouw haalbaar zijn.

Grotere en lichtere woning

We nemen je in de uitzending van zondag 22 april a.s. mee naar buiten tijdens de uitzending van Weer Verliefd op je Tuin. Want wat zou het toch heerlijk zijn als je verbinding kunt maken tussen binnen en buiten. En dan op zo’n manier dat je woning groter lijkt, lichter is en aansluit op het interieur waar je zo van houdt. Van binnenuit kijk je naar hartenlust naar alles wat bloeit en groeit. Voel je de vlinders al in je buik?

Je ziet ons 22 april om 19.30 uur op SBS6 bij vtwonen Weer Verliefd op je Tuin!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp