Select Windows

Duurzaamheid

Duurzaam renoveren

In 2050 wil Nederland volledig energieneutraal zijn. Niet alleen voor nieuwbouw maar ook voor bestaande bouw. Dat vraagt om duurzame aanpassingen. Van zonnepanelen en isolatieglas, het plaatsen van kunststof kozijnen tot aan het verwijderen van de gasaansluiting in de woning.

Stap 1: Isoleren

Energie die het huis niet kan verlaten, hoeft u ook niet op te wekken. Klinkt eenvoudig, maar zo is het natuurlijk wel. Isoleren van de bestaande woning is een goede eerste stap in de richting van energieneutraal wonen en duurzaamheid. Onze Select Windows partners zijn daar druk mee, zeker om bestaande woningen op een duurzame manier te renoveren, met oog voor energie- en isolatiewaardes.

Sterk isolerende kozijnen

Qua uitstraling van onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zit het wel snor: de mogelijkheden van kleuren en structuren zijn gigantisch. Maar ook qua isolatiewaarde haalt u met onze Schüco profielen (waarmee we onze kunststof kozijnen maken) het summum in huis. Met de komst van de nieuwe Schüco kozijnen (LivIng), is er zelfs nóg meer ruimte voor isolatieglas als HR++ of triple glas. Kortom: met onderhoudsarme kozijnen in combinatie met de juiste beglazing voor uw kozijnen, ramen en deuren boekt u veel winst.

Select Windows Kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent Isolerende kozijnen

Verlaag de u-Waardes met isolatieglas

De warmte van binnen lekt met kunststof kozijnen niet naar buiten. In combinatie met het juiste isolatieglas (en een zogenaamde thermische afstandshouder), krijgt u een mooie score. Deze wordt uitgedrukt in een U-Window-waarde. Hoe lager dit getal is, hoe minder energie er ontsnapt en hoe beter uw energielabel is. We geven u graag uitleg over U-waardes.

Energie kozijn heeft de laagste u-window waarde

Bij de combinatie van het best isolerende kunststof kozijn (Hollands Blok of Hollands Facet) met triple glas spreken we van het Select Windows Energie Kozijn. Dit kunststof kozijn heeft een u-Window waarde lager dan 0,9 W/m2K en is uitermate geschikt voor energieneutraal wonen.

Woonadvies op maat met oog op duurzaamheid

Gaat u verbouwen of renoveren en heeft u energieneutraal wonen voor ogen? Zorg dat u futureproof bent. Select Windows heeft een breed netwerk en onze partners denken graag met u mee wat in uw situatie een verstandige verduurzaamheidskeuze is. Naast advies over isolatieglas en sterk isolerende kozijnen, adviseren we bijvoorbeeld ook over woningisolatie. En weten we veel over landelijke of lokale subsidies of de energiebespaarlening.

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp